Jump to content
Prof. Dr. Ács Nándor logo

Prof. Dr. Ács Nándor logo

Intimlézer kezelések

műtét nélkül, fájdalommentesen
A szülést követően, illetve az évek előre haladtával a hüvely veszít rugalmasságából, kitágul, amely negatív hatással lehet a szexuális életre. Gyakran csökken az orgazmuskészség, kellemetlen hüvelyszárazság és kielégületlenség alakulhat ki. A hüvely tágulásának következtében a partner számára is jelentősen romolhat a szexuális élmény.

Az akarattól független vizeletvesztés egyik gyakori oka az ún. stressz inkontinencia. Ezekben az esetekben a hasűri nyomás fokozódásakor (pl. köhögéskor, tüsszentéskor), illetve súlyosabb esetekben már járáskor is vizeletelcsepegés jelentkezhet. A kórkép hátterében a húgyhólyag, a hólyagnyak és a húgycső alátámasztásának elégtelensége áll, ami a kötőszövetek megnyúlásának következtében alakul ki.

A változókor után a nők 40-60 %-ánál fordul elő panaszokat okozó hüvelyhám-sorvadás. Az elsődleges tünetek a hüvelyszárazság, viszketés, időnként vérezgetés, gyakori hüvelyfertőzések. Gyakori a fájdalmas együttlét, amely negatív hatással lehet a szexuális életre.

A fenti tünetek ma már mind hatékonyan kezelhetők műtét, illetve hormonális beavatkozás nélkül, lézeres kezelés révén. Magyarországon elsőként nyitottunk nőgyógyászati lézer központot, ahol ma már több száz kezelés tapasztalatával rendelkezünk.

Ezek a kezelések intézetünkben ambuláns módon történnek, Nem szükséges kórházi befekvés, altatás, nincs műtéti seb, a páciens másnaptól teljesen normális életét élheti.

Nagy szakmai elismerésnek tekintem, hogy a Nemzetközi Egészségügyi Lézer Akadémia egyetlen magyar nőgyógyászként vezető tanácsadói és előadói közé kért fel.

Az Intim lézeres kezeléseket a Femmed Intézetben végzem.

Kapcsolat

Itt érhet el

Prof. Dr. Ács Nándor
Telefon
+36 30 952 0861
Cím
1082 Budapest, Üllői út 78/a

Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika