Jump to content
Prof. Dr. Ács Nándor logo

Prof. Dr. Ács Nándor logo

Laparoszkópia,

hiszteroszkópia
A korszerű nőgyógyászati műtéti ellátás alapját ma már a has megnyitása nélkül végzett, úgynevezett minimál invazív műtéti technikák jelentik, azaz a hastükrözés és a méhtükrözés, a laparoszkópia és a hiszteroszkópia. A betegeknek alapvető érdeke, hogy műtéti ellátásuk e módon történjék, így biztosíthatók a legjobb terápiás eredmények, illetve a több hetes betegállomány helyett így néhány nap múlva vissza tudnak térni normális életvitelükhöz és a munkába.

Korszerű nőgyógyászati központ ma már nem működhet a nélkül, hogy az ellátás a laparoszkópos műtéteken alapulna. Klinikánk több évtizede egyértelműen a magyar endoszkópos ellátás vezető centruma. Rendkívül nagy számban végezzük akár a legnehezebb laparoszkópos és hiszteroszkópos műtéteket is, számos műtéti eljárást mi vezettünk be Magyarországon. A hozzánk forduló betegek biztosak lehetnek abban, hogy elsősorban ezeket a módszereket alkalmazzuk, még a legnagyobb szakmai kihívást jelentő esetekben is.

Laparoszkópiát (hastükrözést) végzünk a meddőség kivizsgálása során számos esetben, a miómák műtéti ellátása során, az endometriózis megoldására, és a rosszindulatú nőgyógyászati daganatok eseteinek többségénél is. Hiszteroszkópiát (méhtükrözést) végezhetünk szintén meddőségi esetekben, a méhűr felé növekvő polypok és miómák eltávolítására, vérzészavarok kivizsgálására és megoldására.

A laparoszkópos és hiszteroszkópos műtéteket mindig is elsőként választandó megoldásnak tekintettem, és nagyon sok időt fordítottam arra, hogy ezen a területen is kiemelkedő tapasztalatot és tudást szerezhessek, illetve, hogy a Klinika műtőjét a legkorszerűbb műszerezettséggel szereljük fel. Ezek eredményeként úgy gondolom, hogy e téren is a lehető legkorszerűbb, és legjobb gyógyulási eredményt ígérő ellátást tudom biztosítani a hozzám forduló betegeknek.

Kapcsolat

Itt érhet el

Prof. Dr. Ács Nándor
Telefon
+36 30 952 0861
Cím
1082 Budapest, Üllői út 78/a

Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika