Jump to content
Prof. Dr. Ács Nándor logo

Prof. Dr. Ács Nándor logo

Esztétikai nőgyógyászati műtétek

(kisajak plasztika, nagyajak plasztika, hüvelyszűkítés)
Az elmúlt évtizedekben az esztétikai sebészeti beavatkozások rendkívül népszerűvé váltak Magyarországon is. A mell plasztika, has plasztika, arc, orr, fül plasztikai műtétek mindennaposnak tekinthetők, nagyon sok nő veszi ezeket igénybe, ezáltal megszüntetve az önbecsülésüket rontó, gátlásokat kiváltó szépséghibákat.

Az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában és Nyugat-Európában e terület leggyorsabban fejlődő részét a nőgyógyászati esztétikai műtétek jelentik. Az előzőekben említett plasztikai műtétek mellett a nők ma már az intim terület szépséghibáit is korrigáltatják. Típusos műtétnek számítanak a kisajkak szabálytalanságait, vagy túl nagy méretét javító plasztikai műtétek, a hüvely szűkítése a szexuális élet javítása érdekében, illetve a nagyajkak feltöltése.

E beavatkozások mindig is rendkívül érdekeltek, ezért vezető amerikai és nyugat-európai nőgyógyászati esztétikai szakemberektől szereztem meg a kellő tapasztalatot, hogy Magyarországon is bevezethessük ezt az új profilt. E téren végzett munkám kiemelkedő elismerését jelentette, hogy az Európai Esztétikai Sebészeti Kongresszuson tapasztalataim bemutatására kértek fel.

Jelenleg betegeim számára bármely esztétikai nőgyógyászati beavatkozás végzését biztosítani tudom, rendkívül diszkrét körülmények között, európai színvonalon.

Az esztétikai nőgyógyászati beavatkozásokat a Semmelweis Kft. keretein belül, illetve magán-egészségügyi intézményekben végzem.

Kapcsolat

Itt érhet el

Prof. Dr. Ács Nándor
Telefon
+36 30 952 0861
Cím
1082 Budapest, Üllői út 78/a

Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika